Winning Roulette Strategy — How to Win at Roulette and Tips

Bij het spelen van roulette is wat de professionals van de rest onderscheidt een goede strategie. Spelers met een biaswiel kiezen graag bepaalde nummers die vaker verschijnen, op basis van de slijtage van het wiel. Soms verschijnen cijfers vaker dan andere. En af en toe komen er bias wheel spelers langs die echt weten hoe ze kunnen profiteren van roulette. Voor de gemiddelde speler zijn er een paar dingen die u kunt doen om uw resultaten bij het spelen van roulette te verbeteren.

U kunt een dubbel systeem toepassen zoals de martingaal. Hoewel de martingaal op de lange termijn niet efficiënt is, zijn roulettestrategieën die op de lange termijn wel efficiënt zijn, moeilijk te verkrijgen. Soms kan een omgekeerde verdubbelingstactiek worden gebruikt. U kunt in eerste instantie zwaar inzetten, daarna uw inzetten geleidelijk verlagen tot u verliest, en vervolgens het proces herhalen.

Voordat ik het heb over mijn roulettestrategie voor het spelen van Europees roulette, wil ik je eerst wat roulettetips geven om conservatief te spelen.

Als u uw aanvankelijke bankroll verdubbelt, laat u uitbetalen.

Bij het spelen op kleuren; Als je graag op kleuren gokt, bepaal dan eerst of de dealer snaren van één kleur gooit of niet. En als de dealer strings van één kleur gooit, zet dan altijd in op de laatst gegooide kleur. Als de dealer afwisselende kleuren draait, zet dan altijd in op de tegenovergestelde kleur die wordt gegooid. Dit is een belangrijke strategie om consequent te winnen bij het spelen van kleuren met een verdubbelingssysteem in het spel. Op kleuren spelen is leuk en gemakkelijk. Als je een groter aantal tafels hebt om uit te kiezen, volg dan deze tips voor het spelen op kleuren, en je zult echt je resultaten verbeteren bij het spelen van roulette.

Nog een tip: riskeer nooit meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen. Als je een hoge bankroll hebt, heeft het geen zin als je niet van plan bent ermee te verdubbelen.

Hoe hoger de bankroll, hoe beter. Als je heel hoog kunt verdubbelen, kun je echt verwachten dat je op korte termijn wat winst boekt, voordat je een flink bedrag verliest.

Het is voordelig om een ​​grote selectie aan tafels te hebben om uit te kiezen. Je kunt echt een tafel uitkiezen waar de dealer kleurenreeksen of wisselende kleuren laat rollen.

Dat zijn slechts een paar goede tips en een goede kleurenstrategie die u kunt implementeren. Het kennen van de indeling van het wiel kan ook helpen bij het kiezen van een nummer om op in te zetten, of u nu Amerikaans roulette of Europees roulette speelt. Europese roulette heeft veel betere kansen. Als u Europese roulette speelt, krijgt u waarschijnlijk meer speeltijd voor uw geld. Op een Europees wiel staan ​​een oneven aantal nummers op het wiel. Op het Amerikaanse wiel staat een even aantal nummers op het wiel, daarom is deze kleurenstrategie effectiever voor een Amerikaans wiel. Als je naar Atlantic City gaat en snel geld wilt verdienen met de kleuren, implementeer dan deze kleurenstrategie die je hierboven hebt gelezen. Uw resultaten zijn misschien beter dan u denkt. Beschouw voor het Amerikaanse wiel de dubbele nul als een zwart getal en beschouw de nul als een rood getal, en dit zal ook de resultaten van uw kleurweddenschappen verbeteren. Verdien snel wat geld met de kleuren, en als je echt hoog kunt verdubbelen, heb je een grotere kans om je bankroll te verdubbelen.

Oh en nog een goede tip: als de dealer de tafel verlaat, verlaat jij de tafel. Het kan nooit kwaad om te vragen hoe lang een dealer al aan tafel zit. Als er een enorm grote reeks rode wijnen is, is het belangrijk om te weten dat het die dealer was die ze heeft gegooid.

Als je uit Amerika komt, ga dan van kleuren af! ​

Оцените статью
Добавить комментарий