A Roulette Strategy Free of Charge

Bij het spelen van roulette kan men geld verliezen, vooral voor degenen die gewoon willekeurig inzetten. Dus als je roulette speelt om geld te winnen, zou willekeurig wedden de meest dwaze beslissing zijn. Om geld te verdienen door roulette te spelen, moet je echt verstandig zijn. U moet een goede strategie hebben, zodat uw winkansen voor elke weddenschap hoger zijn.

Het bedenken van een goede roulettestrategie kan moeilijk zijn. Er zijn veel manieren om in te zetten en geld te winnen. Dus als u een goede strategie gaat bedenken, wilt u zich misschien concentreren op één manier van wedden. Maar als u niet in staat bent om uw eigen roulettestrategie te bedenken, waarom zoekt u dan niet gratis naar roulettestrategie?

Op internet bieden veel websites mensen een roulettestrategie aan. Maar om de een of andere reden rekenen ze mensen aan. U moet ze dus betalen voordat u hun roulettestrategie kent. Maar wat als de strategie die ze u geven niet efficiënt is? Je zou gewoon je geld verspillen door te betalen voor een roulettestrategie die niet eens werkt. Waarom zou je er bovendien voor betalen als er gratis roulette-strategie is?

De gratis roulettestrategie is een geweldige roulettestrategie die u in uw voordeel kunt gebruiken. Het is ook eenvoudig te begrijpen en men kan elke dag geld verdienen met roulette als hij of zij zich aan de strategie zou houden. Dit is hoe de roulette strategie gratis werkt:

De strategie richt zich op externe weddenschappen. Er zijn drie soorten externe inzetten: hoog of laag, oneven of even en rood of zwart. Bij deze strategie moet u deze weddenschappen observeren om te beslissen waar u uw weddenschap plaatst. U bent ook beperkt tot vier opeenvolgende weddenschappen in deze strategie waarin u minstens één keer zou hebben gewonnen. Hier is de tabel met de vier opeenvolgende inzetten en het geld dat je gaat gebruiken:

Bet Number -- $1 bettor (Stake / Gain) -- $5 Bettor (Stake / Gain)
1 -- $1 / $1 -- $5 / $5
2 -- $3 / $2 -- $15 / $10
3 -- $7 / $5 -- $35 / $15
4 -- $16 / $5 -- $80 / $25

Dus als je $ 1 gokt, heb je $ 27 nodig om 4 keer achter elkaar in te zetten. Als je $ 5 gokt, heb je $ 135 nodig voor deze strategie. En als u achtereenvolgens inzet, krijgt u meer.

Wat u nu moet doen, is de uitkomsten van elke draai observeren. Hiervoor heeft u wellicht papier en pen nodig. Noteer het exacte aantal dat eruit komt. Kijk of de getallen hoog of laag, oneven of even en rood of zwart zijn. Als je een patroon ziet na vier uitkomsten, is het tijd om op het tegenovergestelde te wedden. Als u bijvoorbeeld merkt dat de vier getallen die eruit kwamen rood waren, dan plaatst u uw inzet op zwart. Bekijk na een andere uitkomst de vier eerdere uitkomsten. Als de uitkomst na uw inzet zwart is, wint u. Dan kun je nu de vier eerdere uitkomsten observeren. Als de vier vorige uitkomsten hoog zijn, zet je in op laag. Deze methode gaat door totdat u de vierde inzet heeft bereikt. Na vier weddenschappen heb je gewonnen.

Dus in deze gratis roulette-strategie moet je een scherpe waarnemer zijn, zodat je de patronen van ten minste vier uitkomsten kunt zien. Als je deze techniek eenmaal onder de knie hebt, kun je elke keer dat je speelt bij roulette winnen.

Voor iedereen die gedurende een lange periode met roulette wil winnen, moet u een effectief roulette systeem gebruiken en dagelijks kunnen winnen.

Оцените статью
Добавить комментарий