Brief Guide to Using Numerology in Roulette Betting

Voordat u begint na te denken over het gebruik van numerologie bij roulette-weddenschappen, is het belangrijk om te begrijpen wat numerologie is en hoe het u kan helpen als het gaat om gokken en roulette in het bijzonder. Volgens numerologen is elke persoon, vanaf het moment dat ze worden geboren tot ze sterven, niets anders dan getallen en misschien zelfs een reeks getallen.

Bovendien is numerologie een zeer oude en nauwkeurige wetenschap die bekend is bij de Pythagoras en de oude Chaldeeën, evenals bij de brahmanen uit India en ook bij de wijzen uit het zeer oude China. Bovendien werkt numerologie volgens het principe dat niets gebeurt volgens het toeval en eigenlijk heeft alles eigenlijk een precieze plaats in het hele universum en dat kan worden geïdentificeerd door middel van getallen.

Dus om te slagen in het gebruik van numerologie bij roulette-weddenschappen, moet u erachter komen welke geluksgetallen uw eigen leven zullen leiden. Volgens de numerologie is het de geboortedatum van een persoon die de meest diepgaande invloed op hun leven heeft en hun persoonlijkheid zal leiden. De geboortedatum van een persoon verandert niet en het vertegenwoordigt in feite energie en stuurt je bestemming.

Om echter gebruik te maken van numerologie om u te helpen bij het plaatsen van de juiste inzet in een roulettespel, kunt u beter de nummers gebruiken die zijn afgeleid van uw naam en ook van uw geboortedatum, vooral de maand. waarin je bent geboren.

Het is ook bekend dat elke persoon zijn eigen unieke geldnummers heeft, hoewel de meesten van ons niet weten wat deze nummers zijn en de meesten van ons zijn zich er ook niet van bewust dat deze geluksgeldnummers bepaalde krachten hebben die hen kunnen helpen bij roulette.

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat elk nummer zowel een gelukkige als een ongelukkige combinatie heeft. In feite heeft elk nummer invloed op andere nummers en sommige nummers hebben bepaalde affiniteiten met andere nummers en deze kunnen worden omgezet in winnende combinaties. Als u bijvoorbeeld uw naam geluksgeldnummer kent en deze combineert met uw geboortedatum geluksgeldnummer en ook uw dagelijkse geluksgeldnummer, kunt u deze nummers afzonderlijk en in combinatie gebruiken om u te helpen winnen bij roulette.

De geluksgeldcijfers voor degenen die vooral geluk hebben, gaan over het algemeen over geboren worden op de juiste plaats en ook op het meest geschikte moment. Zoals eerder vermeld, hebben bepaalde nummergroepen een sterke affiniteit met elkaar. Ook zullen sommige groepen het sterk oneens zijn, terwijl andere mogelijk geen significante invloed hebben op andere aantallen.

Daarom is de sleutel tot het gebruik van numerologie bij roulette-weddenschappen het vinden van getallen die affiniteit met elkaar hebben en tegelijkertijd combinaties te vermijden die met elkaar in conflict zullen komen.

Een voorbeeld van hoe nummers affiniteit hebben met anderen, is te zien in het geval van nummer één. Dit nummer is positief voor negen en vier, evenals acht, terwijl het negatief is voor zes en zeven en het is passief voor nummers vijf, twee en drie.

Оцените статью
Добавить комментарий