The Best Red-Black Roulette Strategies

Er zijn veel roulette systemen en strategieën beschikbaar voor de enthousiaste roulettespeler, sommige waarschijnlijk zo oud als het spel zelf. De meeste hiervan werken niet of helemaal niet. Hier zal ik twee eenvoudige gokstrategieën van buitenaf delen die inspelen op de patronen bij roulette. Patronen, zegt u?

Ja, ik zal het uitleggen. Zoals je waarschijnlijk weet, zetten veel roulette-systemen in op nummers die al een tijdje niet meer getoond zijn en waarvan men dacht dat ze verschuldigd waren. Dit worden meestal koude nummers genoemd. Sommige systemen proberen herhalingsnummers af te spelen of nummers die vaak voorkomen in een bepaalde tijdsperiode. Dit worden soms hete nummers genoemd. In werkelijkheid hebben ze allebei gelijk. Om roulette te verslaan, moet je beide methoden combineren. Waarom?

Omdat de nummers van het roulettewiel de neiging hebben om in cycli van 21 spins voor te komen en zogenaamde patronen te creëren. Bovendien neigen bepaalde reeksen nummers naar elkaar toe, waardoor wat mensen «populaire» nummers noemen. Deze nummers worden «koud» nadat ze een onbepaalde tijd hebben gedraaid en vervolgens stoppen. De sleutel tot het winnen van roulette is het exploiteren van kortetermijnpatronen. Kortom, speel wanneer de nummers heet zijn en stop wanneer de nummers koud zijn of zet in op een bepaald patroon.

De uitdaging is om de patronen te lokaliseren en te weten wanneer je moet beginnen en stoppen. Hier bied ik je een manier om dit te doen. De volgende zijn twee zeer winstgevende externe gokstrategieën, in het bijzonder het spelen van rood en zwart. Het enige nadeel is dat ze een 5-staps Martingale-progressie gebruiken, maar dat komt door hoe de patronen werken. Het winstpercentage maakt dit meer dan goed. Hier is hoe ze werken —

Rood en zwart roulettesysteem: patroon 1

Dit is een geweldige roulettestrategie met een hoog winstpercentage. Als je 5 zwarte of rode nummers op een rij ziet, zet je dezelfde kleur in om te winnen met een progressie van 5 inzetten. Als er een nul in de reeks voorkomt, negeert u deze en telt u de getallen alsof deze er niet zijn. Het werkt zowel op beide wielen als online. Het winstpercentage is praktisch 99%!

Voorbeelden:

25 (R)

1 (R)

14 (R)

5 (R)

27 (R)

27 (R)

5 (R)

31 (B)

Nadat je het vijfde rode nummer op rij ziet, zou je op ROOD wedden. Je zou bij de eerste weddenschap hebben gewonnen.

17 (B)

0

35 (B)

20 (B)

15 (B)

17 (B)

5 (R)

22 (B)

Je negeert de nul. Na het 5e zwarte nummer, # 17, zou je op zwart zijn gaan wedden en op de tweede weddenschap met # 22 hebben gewonnen.

Andere even geld inzetten:

U kunt hetzelfde doen voor alle andere even geldinzetten. Wacht op 5 hoog / laag of 5 oneven / gelijk op rij en zet dan hetzelfde in, niet het tegenovergestelde, om te winnen!

Patroon 2:

Hier is een ander extern inzetpatroon dat vaak voorkomt. Het speelt ook rood (R) of zwart (B). Als je het patroon ziet, zet BBRB in op Rood. Als je RRBR op zwart ziet inzetten. Negeer nullen in de reeks. Vooruitgang is ook 5 weddenschappen. Het wint 98-99 van de 100 inzetten. Dat is gelijk aan $ 140 — $ 340 met $ 5 fiches.

Voorbeeld 1:

6

26

15

22

6 (B)

28 (B)

9 (R)

28 (B)

21 (R)

17

3

Dit voorbeeld leest van boven naar beneden en toont het BBRB-patroon dat wint op Rood (# 21).

Voorbeeld 2:

25 (R)

34 (R)

35 (B)

12 (R)

31 (B)

21

5

4

4

1

8

24 (B)

31 (B)

19 (R)

35 (B)

11 (B)

30 (R)

8

32

Dit voorbeeld leest van boven naar beneden en toont hoe RRBR wint op zwart (# 31) en dat het BBRB-patroon 2 spins later wint op rood (# 30).

Voorbeeld 3:

25

19 (R)

18 (R)

0

31 (B)

21 (R)

20 (B)

Dit voorbeeld laat zien dat de nul in een reeks wordt genegeerd. De nul onderbreekt een RRBR-patroon maar wint nog steeds op zwart (# 20).

Notitie: Deze weddenschap werkt ook online, maar als je van plan bent om in de echt geld-modus te testen, moet je vanwege de manier waarop RNG-software werkt, ervoor zorgen dat je de laatste 6 sessies niet rood of zwart hebt gespeeld. en houd sessies binnen 15 minuten of minder. Nadat je deze weddenschap hebt gebruikt om in een sessie te winnen, kun je deze ook de volgende 5 sessies niet meer gebruiken! Een sessie eindigt wanneer de software ten minste 20 minuten wordt afgesloten, niet als u de cijfers opnieuw start. Nooit spelen bij Flash casino’s. De nummers lopen op dezelfde manier als je voor de lol speelt, omdat de software alleen reageert als je voor echt geld speelt, dus je kunt controleren of deze weddenschap werkt in de leuke modus. Als je voor echt geld speelt, zal de manier waarop je speelt moeten veranderen, maar ik kan in dit korte document niet op de volledige details ingaan. Natuurlijk kent live spelen deze beperkingen niet.

Rood / zwart progressie:

1-2-4-8-16

31 eenheden

Dit is slechts één manier om patronen te gebruiken om roulette te winnen. Daarnaast zijn er verschillende andere patroonweddenschappen die werken in combinatie met deze externe weddenschappen.

Оцените статью
Добавить комментарий